Nuorisojaos

Nuorisojaos järjestää toimintaa ja tapahtumia nuorille, käy ammattikoulussa kertomassa liitosta ja työelämästä, sekä osallistuu nuorten toimintaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Toiminta on aina tekijöidensä näköistä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan suunnittelemaan toimintaa kansamme!

Ammattiosaston puheenjohtaja Miia Kelsey pääsi osallistumaan Teollisuusliittolaisena kansainväliselle kurssille YGAP, joka järjestetään joka vuosi Etelä-Afrikassa Kapkaupungissa.

Kurssi on IFWEAn järjestämä ja Suomessa kumppanina toimii TSL. Suomesta osallistui tällä kertaa kolme ay-aktiivia. Lisätietoa YGAPista ja kurssille hakeutumisesta voit kysyä Miialta.

Ohessa video kurssista:

Ota seurantaan osaston nuorisojaoston profiili: https://www.facebook.com/ukinmetallin.ammattiosasto.5

Sain osallistua vuonna 2016 YGAP- kurssille (Youth Global Awareness Program), Etelä-Afrikassa. Kurssille osallistui nuoria ay-aktiiveja ympäri maailman. Opimme paljon toistemme maista ja niiden ongelmista. Meillä oli paljon yhteisiäkin pulmia. Kokemus oli vertaansa vailla ja sain paljon hyviä kontakteja tulevaisuutta ajatellen. Etelä-Afrikka on todella kaunis maa. Ammattiosasto tuki opintomatkaani ja tein matkastani videon, jotta kaikki pääsisivät osalliseksi tähän kokemukseen. Lisää videoita matkasta löydät täältä.” – Miia Kelsey

Nuorisovastaavat:
Joona Kärkkäinen ja Arttu Hurtig
Puh: Joona 044 923 5250, Arttu 044 018 0588

Jäsenet: Iiro Eriksson, Annika Torvinen