Paikallinen koulutus

Ammattiosastoissa ja seuturyhmissä opitaan

Monet ammattiosastot ja seuturyhmät järjestävät luottamustehtäviin valituille sekä kaikille jäsenilleen 3 ja 6 tunnin mittaisia kursseja. Kurssin järjestämisestä vastaa ammattiosasto tai seuturyhmän valitsema vastuuammattiosasto. Kouluttajana kurssilla toimii liiton toimitsija.

Liitto on valmistanut kurssiaineistoja ammattiosastojen ja seuturyhmien käyttöön.
Ohjeet paikallisen koulutuksen järjestäjälle
 

Taloudellisen tuen edellytykset ammattiosaston ja seuturyhmän kurssilla:

    hakulomakkeen tulee olla huolellisesti täytettynä liiton koulutuksen toiminta-alueella 5 Viikkoa ennen kurssia.
    kurssiohjelmasta ilmenee käsiteltävät asiat/aiheet.
    koulutuksen toiminta-alue hyväksyy kurssin.
    kurssilaiset ovat Metalliliiton jäseniä.

Taloudellisen tuen suuruus kurssin kustannuksista on:

    25 euroa/ kurssilainen - (6 h)
    15 euroa/ kurssilainen - (3 h)

Lisätietoja paikallisesta koulutuksesta saat liiton koulutuksen toiminta-alueelta Sari Helmiseltä, puh. 040 521 0970.

Alueellinen koulutus

Aluetoimistot järjestävät useita tapahtumia ja koulutustilaisuuksia alueillaan. Alueiden järjestämät tilaisuudet löytyvät kohdasta Alueellinen toiminta ja niihin ilmoittaudutaan alueiden ilmoittamalla tavalla.
pääset tästä linkistä Varsinais-Suomi-Satakunta tapahtumakalenteriin

Työelämän kansanopisto Murikka tarjoaa ammattiyhdistyskoulutusta ja työyhteisöjen kehittämiskoulutusta pääasiassa aikuisille, työelämässä toimiville Metalliliiton jäsenille. Järjestämme vankalla ammattitaidolla luottamus- ja työsuojelukursseja, järjestötoimintaan liittyviä koulutuksia sekä työelämän valmiuksia kehittäviä kursseja. Lisäksi meillä voi opiskella yleissivistäviä aineita. Koulutuksemme pääpaino on lyhytkurssitoiminnassa.

Koulutukset suunnitellaan yhdessä Metalliliiton kanssa, joka myös maksaa jäsentensä koulutuksen. Kansanopistona saamme koulutustoimintaamme myös valtionosuutta. kurssi tarjonta tästä linkistä

Murikanrannan luonnonkaunis miljöö tarjoaa niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin erinomaisen kokous- ja ajanviettopaikan keskeltä kauneinta Suomea. Erityisesti aikuiskoulutukseen suunnitellut tilamme kokoavat kaikki palvelut kätevästi saman katon alle. Ryhdikkäät kokouspuitteet, hotellitasoinen majoitus, monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet, tunnelmallinen rantasauna sekä tietysti herkulliset ravintolapalvelut ovat kaikki helposti saatavilla.

Uudenkaupungin Auto- ja Metallityöväen ammattiosasto ry 268 Alinenkatu 20 B,  Uusikaupunki, puh: (02) 841 2124,  sähköposti: toimisto (at) metalli268.fi
Toimisto on avoinna  maanantaisin klo  9.00-16.00 sekä perjantaisin klo 09.00-16.00
Toimistonhoitaja: Hanni Lehtovaara tavoitettavissa arkisin klo 9.00-16.00 numerosta 0440 233 510